Theaterprogramma's

'Vladimir'
Samen met zijn zonen schreef Mulder een meeslepend en virtuoos muziektheaterstuk over het onstuimige leven van Vladimir Vysotsky. Deze zanger/acteur had in Rusland de status van Brel of Dylan, maar nam zelf de geuzennaam ‘Dirty Yid’ aan. Met onuitwisbaar charisma veroverde hij zijn publiek, zowel in zijn moederland als later Frankrijk. 
Jaap Mulder zingt, speelt en vertelt het levensverhaal van Vysotsky, waarbij hij wordt begeleid door Ruben op piano en David op slagwerk. 
 Mulder & sons schreven eigen muziek op de originele teksten. Het resultaat is een virtuoze en gepassioneerde mix van Balkan, chanson en pop.

De cd 'Le Vol arrete', tot stand gekomen met crowdfunding, was in korte tijd uitverkocht.

 

De redactie van MixedWorldMusic plaatste het album in de top 15 van 2015.

 

'Vaders en zonen'
Deze muziektheatervoorstelling vertelt verhalen van vaders en zonen. Grappige anekdotes of minder vrolijke herinneringen en de onvermijdelijke generatie-conflicten; het stemt tot melancholie of een feest der herkenning. De Mulders schreven eigen muziek en teksten over hun relatie, de avonturen met de oude schoolbus en universele verhalen van vaders en zonen. Andere teksten in deze Nederlandstalige muziektheatervoorstelling zijn van dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke.

Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel. Muzikaal vuurwerk, intense songs en ontroerend mooie ballades.